DEU ENG SLO

Pogoji uporabe

Avtorske pravice

Vsa gradiva na spletni strani Stare trte www.staratrta.si so avtorsko zaščitena, zato je njihova uporaba izven spletnega portala dovoljena le pod posebnimi pogoji.

 

CGP

Logotip in vsi drugi elementi celostne grafične podobe Stare trte / Hiše Stare trte so delo avtorjev Studia Tandem. Lastnik materialnih avtorskih pravic nad celostno podobo Stare trte / Hiše Stare trte je Zavod za turizem Maribor - Pohorje. Celostna grafična podoba Stare trte / Hiše Stare trte se lahko uporablja na promocijskih gradivih in izdelkih komercialne narave samo ob predhodnem soglasju Zavoda za turizem Maribor - Pohorje in skladno s pravili. Pri uporabi celostne grafične podobe na internetu  je zaželeno, da se na sliko ali ob njej nastavi povezava do spletne strani Stare trte www.staratrta.si.

 

FOTOGRAFIJE (SLIKE)

Vse fotografije na spletnem portalu so last Zavoda za turizem Maribor - Pohorje ali pa so zanje od turističnih ponudnikov pridobljene pravice za uporabo.

Uporaba fotografij je dovoljena zgolj za osebno uporabo (za ozadja za zaslon, ohranjevalnike zaslona, spletne strani, elektronske dokumente, tiskanje na papir, seminarska dela, šolske namene...). V vseh dokumentih je potrebno navesti spletni naslov, od koder ste fotografijo vzeli (Stara trta, najstarejša trta na svetu: www.staratrta.si) ter dodati avtorja fotografije (ime avtorja se nahaja v imenu vsake fotografije). Pri uporabi fotografij na internetu postavite na strani povezavo na spletno stran www.staratrta.si.

Za uporabo fotografij  v komercialne namene (velja tudi za neprofitne organizacije) predhodno kontaktirajte Zavod za turizem Maribor - Pohorje, da se dogovorite o načinu sodelovanja. Za komercialne namene se šteje vse, kar se ne navezuje na osebno uporabo, torej objava fotografij v publikacijah, na plakatih, v vseh vrstah dokumentov (elektronskih, tiskanih), objava v medijih ...

Prepovedana je vsakršna reprodukcija fotografskega materiala, distribucija ali uporaba fotografij v pridobitne namene (prodaja fotografij tretjim osebam).

Fotografije s spletne strani www.staratrta.si je mogoče dobiti tudi v elektronski različici v višji resoluciji, primerne tudi za tisk.

Za podrobnejše informacije se obrnite na zztping@mariborpong.si.

 

INTERAKTIVNI ZEMLJEVID

Vsi interaktivni zemljevidi se lahko uporabljajo le v okviru spletne strani www.staratrta.si. Zemljevida ni dovoljeno povezovati z drugimi spletni stranmi, ga kopirati, urejati, predelati, tiskati, ali kakor koli drugače uporabljati brez dovoljenja Zavoda za turizem Maribor - Pohorje.

 

PROSPEKTI IN OSTALE PDF DATOTEKE

Vse elektronske različice prospektov si lahko natisnete na papir. Ob tem je zaželeno, da si PDF datoteke vključite na svoje spletne strani in s tem tudi sami pripomorete k čim večji prepoznavnosti Stare trte, najstarejše trte na svetu. Pri tem ni dovoljeno spreminjati vsebine (besedila ali slikovnega gradiva) in podobe PDF datotek.

 

 

*** SPLOŠNI POGOJI UPORABE FOTOGRAFIJ  

Prosimo, upoštevajte, da veljajo za uporabo fotografij v lasti Zavoda za turizem Maribor – Pohorje naslednji splošni pogoji uporabe fotografij: 

Ob fotografiji je potrebno navesti:

- logotip s spletnim naslovom 'www.maribor-pohorje.si' ali vsaj spletni naslov 'www.maribor-pohorje.si'  //  - logotip Stara trta s spletnim naslovom 'www.staratrta.si' ali vsaj spletni naslov 'www.staratrta.si'

- avtorja fotografije (ime avtorja se nahaja v imenu vsake fotografije);

Prosimo, da nam posredujete izvod izdanega materiala /povezavo na spletno stran, kjer bodo fotografije objavljene. 

V kolikor vam kateri od pogojev predstavlja težavo, nas prosimo kontaktirajte.

Za nadaljnje informacije smo vam na voljo,  

Zavod za turizem Maribor – Pohorje. 

DELI ČLANEK

DOGODKI V HIŠI STARE TRTE

Edinstvena kulisa Stare trte in izjemen ambient njene Hiše za nepozabna doživetja.